Ochrana osobních údajů

Společnost Autosalon Hora CZ, a.s., provozovatel webu autosalonhora.cz, považuje ochranu vašich osobních údajů za velmi důležitou. Vaše data zpracováváme a využíváme jak v souladu s českými právními předpisy (zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.), tak i s evropskou legislativou (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679) - označované též jako GDPR (General Data Protection Regulation). Tyto stránky využívají protokol HTTPS umožňující zabezpečenou komunikaci v počítačové síti.

 

Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají ve vašem zařízení (počítači, tabletu či mobilním zařízení) a pokud je po opuštění našich stránek nesmažete, jsou opět využívány během vašich dalších návštěv. Cookies se používají mimojiné k vylepšení funkčnosti našich stránek.

Soubory cookies dále využíváme pro:

- Zabezpečení: Cookies používáme k odhalování podvodů a zneužití našich webových stránek.

- Analýzy: Pomocí cookies shromažďujeme data pro naše analytické nástroje.

- Marketing: Cookies zapracováváme do hodnocení našich marketingových kampaní nebo pro oslovení zákazníků.

- Sociální sítě: Vybraný obsah našich stránek můžete sdílet s Vašimi kamarády 

 Dle typu souboru mohou být v koncovém zařízení uživatele uloženy po různě dlouhou dobu. Relační cookies jsou omezeny trváním relace a po zavření prohlížeče jsou automaticky vymazány. Trvalé cookies zůstávají i po vypnutí prohlížeče buď do stanoveného data nebo do manuálního smazání uživatelem.    

 

Více informací o cookies naleznete zde: Google cookies

 

K dalším nástrojům, které využíváme, a které nám pomáhají vylepšovat naše služby patří:

 

Google Analytics

Služba, která umožňuje analýzu našich webových stránek. Je od společnosti Google Inc. („Google“). Informace vygenerované při využívání našeho webu jsou přenášeny na servery společnosti Google, kde jsou následně uloženy. Společnost Google tyto informace využívá k analýze uživatelského chování na našem webu a tuto analýzu nám následně poskytuje.

 

Sklik, Adwords

Tyto služby jsou marketingové nástroje od společností Google a Seznam pomocí kterých oslovujeme nové či stávající zákazníky s nabídkou našich služeb. Aby služby fungovali správně, rovněž využívají cookies.

 

Velice si vážíme vaší důvěry a snažíme se maximálně chránit vaše data před zneužitím. Tyto informace shromažďujeme proto, abychom zkvalitnili nabízené služby. Nemusíte mít strach. I přes výše uvedené vás na základě souborů cookies či dalších nástrojů nejsme schopni identifikovat na úroveň konkrétní fyzické osoby. Soubory cookies můžete jednoduše vymazat ve vašem prohlížeči či si je můžete rovnou blokovat. Moderní prohlížeče disponují funkcí tzv. anonymního prohlížení stránek. Tato funkce zabrání ukládání údajů o navštívených webech.

Máte-li jakékoli dotazy ohledně zpracování a ochrany vašich osobních údajů, můžete nás kontaktovat e-mailem na adrese: roman.chalupa@autosalonhora.cz

 

Důležité dokumenty a informační memoranda týkající se zpracování a správy informací o poskytování osobních údajů:

1, Poskytování služeb konektivity - Škoda Connect

2, Prodej vozu a poskytování poprodejních služeb

3, Realizace marketingových aktivit

4, Předváděcí jízdy

5, Realizace marketingových aktivit

6, Souhlas se zpracováním osobních údajů - Škoda Auto

7, Poučení o zpracování osobních údajů zákazníka  - Autosalon Hora

8. Informace o zpracování osobních údajů zákazníka - Škoda Auto, a.s.